SvenskaEnglish

Omtanke - Äkta - Glädje 

 

Hotell Fridhemsgatan är det lilla hotellet som tänker med hjärtat

Sommaren 2017 startar vi vårt nya projekt där vi för varje såld vara i vår souvenirshop önskar bidra till en lite bättre värld. Genom ett sammarbete med organisationen 1 for 1, vet vi att de pengar som vi önskar bidra med går oavkortat till de projekt i världen som vi väljer att hjälpa. Extra mycket värnar vi om att barn skall få en trygg uppväxt, oberoende av vilken religion och del i världen de växer upp i. 

För varje såld vara bidrar vi med skydd och utbildning i en dag. Vi kommer välja mindre organisationer som vi vill hjälpa, där vi kan följa deras utveckling. Cambodian Hope Organization är en organisation som bland annat jobbar för att fattiga barn ej skall utnyttjas och säljas genom trafficking och ger dem möjlighet till undervisning och hopp om en ljus framtid. Läs gärna mer på deras hemsida www.cambodianhopeorganization.org 

 

Vårt hjärta klappar extra för det som är äkta 

Siljans Chark leverar både pålägg till vår frukost och kvällsmeny, där både grisar och kor betat i Dalarnas hagar. Fiskdelikatesser från Leksand leverar både varmrökt och kallrökt lax som till frukostbuffén, där fisken tidigare simmat i Siljan. Brödet bakar vi själva och erbjuder 5 olika sorters limpor, det ligger mycket omtanke i vårt surdegsbröd och lingonbröd är en stor favorit som många gäster önskar recept på. Kaffet är ekologiskt och vi hoppas att vi kan göra skillnad någonstans i världen, just genom att välja ekologiskt.

 

Omtanke för våra gäster 

Vi bjuder dig som gäst på gratis kaffe och the dygnet runt. I vår lobby finner Du en kaffeautomat som tillagar Ditt kaffe på nymalda kaffebönor och du kan även välja mellan espresso, capuccino med mera.

Du har också fritt tillträde till vårt välutrustade gym där Du både finner träningsapparater, fria vikter, löpband, motionscyklar, crosstrainer med mera och även bastu.                                                                                                                    

Legitimerad Naprapat Jani Mielonen kan du boka via activumgym.se om du vill ha hjälp med ömma muskler. Hudvård och skönhet finner du också på hotellet. Cecilia Mogren på Hudpunkten erbjuder flertalet behandlingar, besök hennes hemsida hudpunkten.com för att boka behandling.

För dig som vill koppla av kan Du välja bland 17 TV-kanaler, bland annat Viasatkanaler, TV3, Kanal5, Eurosport med mera. Hotellet har nyinstallerade TV apparater på alla rum. Vi erbjuder även fri tillgång till internetuppkoppling samt fri parkering.

 
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer