SvenskaEnglish

Mat & dryck

Hos oss äter du mat tillagat med Omtanke & Glädje, då lokalt mathantverk ligger oss varmt om hjärtat hittar stort urval av såväl lokala råvaror som lokal dryck i vår restaurang. Varje morgon dukar vi upp vår uppskattade frukostbuffe, på kvällen är Ni välkomna till för att äta av vår Middagsbuffé eller för att hitta din favorit på vår hotellmeny. Vi tar även emot gruppbeställningar som luncher, minnestunder, konferenser samt middagar. Välkommen till vår trevliga restaurang med fullständiga rättigheter, vår dryckesmeny kommer i huvudsak från Mora Bryggeri.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Frukost 

Vår omtyckta frukost serveras varje dag från 06.30-10.00 året om. Frukosten innehåller både äggröra, bacon, hemgjord müsli och yoghurt, stort utbud av pålägg, hembakat bröd, shot på ingefära och citron och annat gott. Dessutom finns både pannkakor och havregrynsgröt att beställa. Vi hoppas kunna ge dig den bästa starten på dagen, att få njuta av morgonen i vår lilla mysiga restaurang.

Även du som inte bor på hotellet är välkommen att äta frukost hos oss, detta kostar då 125,-/vuxen och 65,-/barn 3-12år. Är Ni fler än 4 personer blir vi glada om Ni bokar i förväg.

Brunch 

På söndagar 10.00-12.00 dukar vi upp vår uppskattade brunch. Njut av vår frukostbuffé som förstärks med pannkakor, köttbullar, stekt potatis och godsaker. 145,-/vuxen och 65,-/barn 3-12år. Välkomna!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kvällens middag

Vällagat svensk eller europeisk husmanskost, en mycket uppskattat favorit hos våra affärsresenärer. Vårt sätt att ge lite extra till dig som gäst. Serveras måndag – torsdag. Aktuell meny hittar du på hotellet. Fråga gärna vår personal.

För alla som bokar rum direkt med hotellet(genom vår hemsida, facebooksida, telefon eller mejl) till ordinarie priser med ankomst måndag- torsdag Får vår "Dagens middag" inkluderat i boendepriset, något som blivit mycket uppskattat bland våra affärsresenärer. Kontakta oss för mera information. Se villkoren som gäller för att ta del av erbjudandet här; Klicka här... 

Hotellmeny 

Varje kväll* har köket öppet och erbjuder nåt från vår Hotellmeny, välkommen in och hitta din favorit. Vår hotellmeny finns alltid tillgänglig i receptionen. Fråga vår personal.

*I bland kan restaurangen vara stängt på söndagar. Vår hotellmeny går då att få som "room service" istället  

Grupp beställningar

Lunch- eller eftermiddagskonferens? Vi har perfekta lokaler för den mindre konferensgruppen. Ni sitter i vår trevliga restaurang och har tillgång till projektor, blädderblock, whiteboard etc. precis som i en traditionell konferenslokal. Vid bokning av vår restaurang kommer ni vara själva i lokalerna och slipper att bli störda av andra. Kontakta oss om du har frågor eller önskar att göra en bokningsförgrågan. 

Minnesstund, vi erbjuder minnesstunder för gupper på intill 50 personer. Vår mysiga restaurang ger en lugn och trevlig inramning för Er sammankomst.Vi arbetar tillsammans med Mora Begravningsbyrå samt Lindblads Begravningsbyrå. Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av mat och fika. Klicka på länkenBegravningsmeny längst ner på sidan för för att se vår meny anpassat för minnesstunder.

Begravningsmeny

Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer